IV DANSES CIUTAT DE TORRENT

Un any mes el Grup de Ball de Torrent té l’immens plaer d’invitar-vos a les Danses a la ciutat de Torrent que enguany celebra el seu IV edició el dia 21 de juliol amb motiu de les festes patronals.

La concentració serà a les 19:30 h en la parròquia de Ntra. Sra. de Monte-Sión al principi del carrer Pare Prudencio. Començarem a les 20:00 h des de la mateixa parròquia i, seguint el recorregut habitual, finalitzarem a la Torre de Torrent.

Després de la dansá hi haurà un refrigeri i disfrutarem d’un sarau a càrrec de la nostra rondalla i cantaors.

Es prega vestir indumentària tradicional. Per a aquells que desitgen canviar-se estarà disponible un local en el col·legi del carrer sant Marcos que estarà oberta a partir de les 18:00 h.

Vos esperem per a disfrutar d’una vesprada de festa, musica i bona companyia.

Podeu confirmar la vostra assistència per mail (grupdeballdetorrent@hotmail.com)

 

VALENCIA TURISME.

Amb l’actuació de “El Grup de Danses l’Almogàver de Sueca”, es tancarà per vacacions les actuacions de València Turisme. Serà el pròxim dia 7 de juliol a les 11h en La porta de la Llotja de València.

DANSÀ EN HONOR A SANT ENRIC.

Des del Grup de Ball Quiqueries, vos volem invitar a l’edició de 2018 de la nostra dansà en honor a Sant Enric, que se celebrarà el pròxim 14 de Julio e el Pont de Serrans de València a les 21 hores.

 Esperem la vostra confirmació a través del nostre mail o de la nostra pàgina de Facebook.

A l’acabar la dansà tindrem un xicotet refrigeri.

 

1 2 3 6

XARXES SOCIALS

PATROCINADORS


CONTACTE